0
Välj en sida

Vi ger dig konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser, men framför allt ett personligt bemötande!

Vi lyser upp din tillvaro!

Nordic Trade är ett företag som arbetar med fordonsbelysning samt fordonsrelaterade elektronikprodukter. Kontor och lager finns beläget i Kareby strax norr om Kungälv.

Vi är en trygg och säker logistikpartner och representerar flera kända varumärken. Vi tror på en personlig service och värdesätter nära relationer med våra kunder. Vår kunskap samt engagemang gör oss till en trygg samarbetspartner.

Har du som företagare behov av fordonsbelysning samt fordonsrelaterade elektronikprodukter till din verksamhet med en prisbild så nära tillverkaren man kan komma så är det till oss du skall vända dig.

Behöver ditt företag hjälp med montering och finns i Västra Götaland med omnejd? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig.

Konkurrenskraftiga priser

Vi jobbar tätt ihop med våra leverantörer och speglar ständigt våra priser mot marknaden. Detta för att alltid kunna erbjuda dig som kund konkurrenskraftigt pris inom respektive segment.

Lager

Vi lagerhåller ett stort sortiment av produkter. Detta innebär att vi kan leverera med korta ledtider. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Sortimentet

Vi har ett brett sortiment av produkter och lagerhåller dessa i våra egna lokaler. Detta gör att produkterna är lättillgängliga för dig och ditt fordon. Våra varumärken håller hög kvalité, bland våra leverantörer hittar du kända varumärken såsom Osram och RING.